fbpx

Jouw marketing uitbesteden?

Hey ondernemer! Kom je op dit moment niet aan jouw marketing toe of wil je dit uitbesteden aan experts? Wij van Social Media Interactie zijn onder andere gespecialiseerd in het schrijven van killer content voor jouw sociale-mediakanalen, advertenties, website en nieuwsbrieven. 

Ook offline marketingmateriaal verzorgen we. Maar dit doen we anders dan je misschien gewend bent. We geloven in meedenken en een persoonlijke aanpak. Vanuit daar creëren we een strategie en de marketing uitingen waarmee jouw bedrijf zich gaat onderscheiden van concurrenten.

NTWRKPLK Amersfoort

Waarom elke ondernemer marketing nodig heeft

Marketing zorgt er op een prettige manier voor dat jouw bedrijf zich kan onderscheiden van concurrenten. Door jezelf op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep, zorg je ervoor dat ze sneller feeling hebben met wie je bent, wat je doet en wat je verkoopt. Kortom, wanneer je jouw bedrijf op meerdere manier onder de aandacht brengt, dit consequent doet, zorg je ervoor dat je een grotere kans hebt om meer verkopen te realiseren.

Tjommies Music Bar Amersfoort

Welke taken je aan ons uit kan besteden

Je dacht zeker dat we alleen maar social media uitingen verzorgen? Stiekem doen we veel meer dan dat! Waarom? Omdat marketing meer is dan jouw bedrijf laten zien op social media. Wat we nog meer voor je doen?

Denk aan het schrijven van teksten voor nieuwsbrieven, e-mail automatisering, funnels instellen, tools goed instellen en e-mailadressen importeren. We werken graag met Mailchimp en Laposta. 

We bouwen graag jouw WordPress website en verzorgen ook het website onderhoud.

We schrijven social media berichten, teksten voor jouw website, blogposts, nemen interviews af en verwerken deze tot een leuke tekst, schrijven teksten voor jouw flyers en andere marketinguitingen.

Wat je waarschijnlijk niet van ons verwacht, is dat we ook e-mails beantwoorden voor klanten. Dit kan handig zijn als je zelf weinig tijd hebt om e-mails af te handelen. Ook kun je ons inschakelen om jouw mailbox te organiseren. Een opgeruimde mailbox zorgt namelijk voor meer productiviteit.  

Met alle ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en de opkomst van sociale media, is advertising een must. Jouw onbetaalde bereik is niet meer wat het is geweest, omdat er nu ontzettend veel concurrentie is. We adviseren daarom om ook gebruik te maken van advertising. 

NTWRKPLK Amersfoort

Bekijk jouw dream team

We werken met verschillende freelancers uit diverse branches, waardoor we een compleet aanbod kunnen aanbieden. Bekijk wie er onder andere voor je aan de slag gaan. 

Evelyne - Social Media Expert

Geen tijd, geen zin of geen inspiratie om jouw sociale-mediakanalen te updaten? Dat snap ik. Dit zijn struggles die veel ondernemers hebben. 

Ik ondersteun ondernemers, voornamelijk met een duurzame missie en visie, om organisch, alles uit hun sociale-mediakanalen te halen. 

Dit doe ik onder andere door prikkelende teksten te bedenken, bijpassende foto’s te maken of door een goed doordachte strategie te ontwikkelen. Zo onderzoek ik waar de problemen van de doelgroep liggen en wat voor content ze inspirerend vinden. 

Op basis daarvan neem ik social media beheer voor ondernemers uit handen of leer ik ondernemers hoe ze dit zelf kunnen doen. 

Branche: coaching, interieur, tuin, reizen en dienstverlening. Zowel B2B als B2C.

Oprichtster van Social Media Interactie

Celine - Social Media Manager en Journaliste

Als social media manager heb je veel taken die je voor ondernemers uit handen kan nemen. Het is niet slechts even een berichtje plaatsen op Facebook of Instagram.

Ik analyseer de berichten om te kijken hoe deze presteren, ga op zoek naar de beste hashtags en schrijf interessante captions. 

Daarnaast volg ik de studie journalistiek en schrijf ik journalistieke stukken. Heb je nog geen pakkende tekst voor jouw ‘over ons’ pagina, dan schrijf ik deze graag voor je.

Branche: o.a. coaching, dienstverlening en marketing. Zowel B2B als B2C.

Marijn - Advertising Specialist

Wil je jouw bereik en conversies boosten? Online advertenties zijn heel geschikt voor het targeten van nieuw publiek én om huidige bezoekers terug te laten komen. Zowel advertenties op Facebook, Instagram en zoekmachines zoals Google kunnen helpen om jouw doelgroep aan jouw website te verbinden.

 

Als online marketeer help ik jou met het instellen en optimaliseren van de online advertenties. Ik combineer graag cijfers met creativiteit om sterke advertenties te creëren en hiermee jouw doelen te behalen. Door de maandelijkse evaluaties die ik voor je opstel, leer jij ook waarom bepaalde advertenties het beste werken.

 

Branche: sport, coaching, interieur, tuin, marketing en zorg. Zowel B2B als B2C.