fbpx

Jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Hey ondernemer! Kom je op dit moment niet aan jouw marketing toe of wil je dit uitbesteden aan experts? Ik ben onder andere gespecialiseerd in Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest en TikTok. Omdat ik het beheer jaren voor ondernemers heb gedaan, weet ik de fijne kneepjes van het vak. Deze kennis draag ik graag aan jou over!

Door middel van online trainingen en coaching leer jij hoe je jouw bedrijf online naar een hoger niveau tilt. 

Volg de trainingen in jouw eigen tijd en stap zelf in op het niveau dat bij jou past. 

NTWRKPLK Amersfoort

Waarom elke ondernemer marketing nodig heeft

Marketing zorgt er op een prettige manier voor dat jouw bedrijf zich kan onderscheiden van concurrenten. Door jezelf op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep, zorg je ervoor dat ze sneller feeling hebben met wie je bent, wat je doet en wat je verkoopt. Kortom, wanneer je jouw bedrijf op meerdere manier onder de aandacht brengt, dit consequent doet, zorg je ervoor dat je een grotere kans hebt om meer verkopen te realiseren.

Tjommies Music Bar Amersfoort

Bekijk jouw dream team

We werken met verschillende freelancers uit diverse branches, waardoor we een compleet aanbod kunnen aanbieden. Bekijk wie er onder andere voor je aan de slag gaan. 

Evelyne - Social Media Expert

Geen tijd, geen zin of geen inspiratie om jouw sociale-mediakanalen te updaten? Dat snap ik. Dit zijn struggles die veel ondernemers hebben. 

Ik ondersteun ondernemers, voornamelijk met een duurzame missie en visie, om organisch, alles uit hun sociale-mediakanalen te halen. 

Dit deed ik altijd door prikkelende teksten te bedenken, bijpassende foto’s te maken of door een goed doordachte strategie te ontwikkelen. Ook onderzocht ik waar de problemen van de doelgroep liggen en wat voor content ze inspirerend vinden. 

Dit is de basis van mijn online trainingen, die binnenkort online komen. En waarmee jij alles uit jouw socialmediakanalen haalt. 

Oprichtster van Social Media Interactie

Celine - Social Media Manager en Journaliste

Als social media manager heb je veel taken die je voor ondernemers uit handen kan nemen. Het is niet slechts even een berichtje plaatsen op Facebook of Instagram.

Ik ondersteun Evelyne op dit moment met haar eigen socials en voor haar huidige klanten. Zodat zij zich kan richten op het ontwikkelen van een online academie.

Daarnaast volg ik de studie journalistiek en schrijf ik journalistieke stukken. Heb je nog geen pakkende tekst voor jouw ‘over ons’ pagina, dan schrijf ik deze graag voor je.