fbpx

Goed doen. Voelt goed.

Van veel ondernemers hoor je dat ze uit een ondernemersgezin komen. Dat is bij mij ook zo. Mijn moeder en zus hebben bij elkaar 3 horecazaken. Mijn broer kweekte ooit zeldzame vissen en mijn vader leert mensen de kunst van dansen op gevoel.

Voor mij was de switch naar het ondernemerschap dus zo gemaakt. Toch koos ik een andere richting dan mijn familie. Social media is altijd mijn cup of tea geweest en daarom heb ik Social Media Interactie (SMI) opgericht.

Halverwege 2017 besloot ik, na een burn-out, om het roer flink om te gooien. 

Er volgde een tijd van soul searching. Ik ging gericht op zoek naar wat mij echt gelukkig maakt en waar ik goed in ben. Ik ontdekte dat ik energie krijg door andere ondernemers te helpen om de verbinding met volgers op social media aan te gaan. Omdat social media (bijna geen) fysieke grenzen heeft, is mijn doel om met zoveel mogelijk mensen in contact te komen. Op een duurzame en authentieke manier.  

Persoonlijke ontwikkeling

“Ik ben Evelyne, eigenaresse van Social Media Interactie (SMI). Ondertussen ben ik al meer dan 10 jaar ondernemer en heb ik verschillende ondernemingen gerund.”

“Naast het ondernemen volgde een half jaar de minor journalistiek en politiek aan de University of Helsinki. Hier ontdekte ik mijn liefde voor natuur, gezonde voeding, minimalisme, slow-living en meditatie.”

“Ik vind persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en dat is ook echt nodig in mijn vak. Ik volg daarom jaarlijks diverse cursussen om meer te leren over online marketing. Zodat ik al mijn kennis goed aan je kan overdragen.”

Mijn liefde voor...

“In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn hond Lucca (die is vernoemd naar de prachtige stad in Italië) aan de wandel. Ik woon momenteel in Leusden.

Ik houd van bedrijven die het leven een stukje makkelijker maken, dit doen op een duurzame en innovatieve manier en mij mentaal uitdagen.”

Lucca

We hebben in het verleden samengewerkt met een scala aan experts. En we koppelen je dan ook graag aan de juiste persoon om social media beheer aan uit te besteden, maar ook voor het bouwen van jouw website, een compleet branding traject of het uitbesteden van social media advertising. 

    Waarmee kan ik je helpen?

    Ik ondersteun bedrijven op een persoonlijke en bewuste manier. 

    In het #InstaSuccesvol traject leer ik je alles over grenzeloos groeien met Instagram.

    Daarnaast hebben we op dit moment ook een toffe Instagram-cursus voor je klaarstaan, die je lekker zelfstandig volgt. En er is een videocursus waarin je leert hoe je jouw Instagram profiel professionaliseert d.m.v. highlight covers. 

    Volg onze Instagram cursus #workitoninsta.