fbpx

Goed doen. Voelt goed.

Halverwege 2017 besloot ik om mijn ondernemershart sneller te laten kloppen. Na een flinke burn-out gooide ik het roer helemaal om.

Er volgde een tijd van soul searching. Ik ging gericht op zoek naar wat mij echt gelukkig maakt en waar ik goed in ben. Ik ontdekte dat ik energie krijg door andere ondernemers te helpen om de verbinding met volgers op social media aan te gaan.

Social media beheer door...

Eigenaresse Social Media Interactie: “Ik ben Evelyne. Ik studeerde een half jaar – een minor journalistiek en politiek – aan de University of Helsinki. Hier ontdekte ik mijn liefde voor natuur, gezonde voeding, slow-travelling, minimalisme, slow-living en meditatie. In Nederland studeerde ik International Communication and Media aan de Hogeschool Utrecht. Een studie gericht op marketing, media en communicatie. 
Daarnaast vind ik (persoonlijke) ontwikkeling erg belangrijk – en dat is ook echt nodig in mijn vak. Ik volg daarom jaarlijks diverse verdiepingscursussen om meer te leren over online marketing.”

Hersenspinsels

“Om al mijn gedachtespinsels en liefde voor bloggen vorm te geven, besloot ik – samen met Anne Claasen – naast Social Media Interactie een online platform te ontwikkelen waarop we o.a. blogtips geven aan bloggers en ondernemers. 

BlogBosses is een platform waarop ondernemers en bloggers leren hoe ze het maximale uit het bloggen halen. 

Naast alle waardevolle content die ik op dit platform bied, kun je ons inschakelen om bloggen uit handen te geven of om een workshop zakelijk bloggen te volgen.”

Blogbosses-DaniellaChristinaPhotography-16-e1567937379644
Lucca

Mijn liefde voor...

“In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn hond Lucca (die is vernoemd naar de prachtige stad in Italië) aan de wandel. Ik woon momenteel in Leusden, maar ik ben van plan om een tijd in Finland te gaan wonen.

Ik houd van bedrijven die het leven een stukje makkelijker maken, dit doen op een duurzame en innovatieve manier en mij mentaal uitdagen.”

We werken samen met grafisch ontwerpers, fotografen, social media advertising specialisten en andere online experts (in diverse branches) om jouw bedrijf online te ondersteunen. Er is namelijk meer dan social media om de zichtbaarheid en merkbekendheid van jouw bedrijf te laten groeien.

Besteed ook het volgende aan ons uit:

 1. Nieuwsbrieven maken;
 2. Websitebeheer;
 3. Website bouwen;
 4. Opmaak e-books;
 5. Redigeren e-book op taal en spelling;
 6. Het ontwerpen van jouw huisstijl;
 7. Re-branding;
 8. Blogposts schrijven;
 9. Interviews afnemen;
 10. Podcast maken;
 11. Video-editen;
 12. Bedrijfsvideo laten maken;
 13. Vertalen EN-NL of NL-EN;
 14. Het organiseren van events voor bloggers en influencers;
 15. Influencer of bloggers campagnes;
 16. Het ontwikkelen van online trainingen;
 17. Social media coaching; jouw werknemers opleiden op het gebied van social media beheer.

Waar we jouw onderneming mee ondersteunen

Onze missie is om bedrijven op een persoonlijke manier online te ondersteunen. We nemen social media uithanden door middel van social media management (laat dat maar aan deze experts over), maken Instagram highlight covers en templates voor Instagram Stories.

Daarnaast kun je ook bij ons terecht om jouw kennis te verbreden. Volg een Instagram cursus, zodat je meer leert over hoe je alles uit Instagram haalt.