fbpx

Goed doen. Voelt goed.

Halverwege 2017 besloot ik om mijn ondernemershart sneller te laten kloppen. Na een flinke burn-out gooide ik het roer helemaal om.

Er volgde een tijd van soul searching. Ik ging gericht op zoek naar wat mij echt gelukkig maakt en waar ik goed in ben. Ik ontdekte dat ik energie krijg door andere ondernemers te helpen om de verbinding met volgers op social media aan te gaan.

Persoonlijke ontwikkeling

“Ik ben Evelyne, eigenaresse van Social Media Interactie (SMI). Ik volgde een half jaar de minor journalistiek en politiek aan de University of Helsinki. Hier ontdekte ik mijn liefde voor natuur, gezonde voeding, minimalisme, slow-living en meditatie.

In Nederland ben ik afgestudeerd als communicatiewetenschapper. Ik studeerde International Communication and Media in Utrecht. Dit is een studie gericht op marketing, media en communicatie.

Daarnaast vind ik persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en dat is ook echt nodig in mijn vak. Ik volg daarom jaarlijks diverse cursussen om meer te leren over online marketing. Zodat ik al mijn kennis goed kan overdragen.”

Hersenspinsels

“Om al mijn gedachtespinsels en liefde voor bloggen vorm te geven, besloot ik – samen met Anne Claasen – naast Social Media Interactie een online platform te ontwikkelen waarop we o.a. blogtips geven aan ondernemers. 

BlogBosses is een platform waarop ondernemers en bloggers leren hoe ze het maximale uit het bloggen halen. 

Naast alle waardevolle content die ik op dit platform bied, kun je ons inschakelen om bloggen uit handen te geven of om een workshop zakelijk bloggen te volgen.”

Blogbosses-DaniellaChristinaPhotography-16-e1567937379644
Lucca

Mijn liefde voor...

“In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn hond Lucca (die is vernoemd naar de prachtige stad in Italië) aan de wandel. Ik woon momenteel in Leusden.

Ik houd van bedrijven die het leven een stukje makkelijker maken, dit doen op een duurzame en innovatieve manier en mij mentaal uitdagen.”

We hebben in het verleden samengewerkt met een scala aan experts. En we koppelen je dan ook graag aan de juiste persoon om social media beheer aan uit te besteden, maar ook voor het bouwen van jouw website, een compleet branding traject of het uitbesteden van social media advertising. 

    Waar we jouw onderneming mee ondersteunen

    Onze missie is om bedrijven op een persoonlijke manier online te ondersteunen. We zijn bezig met het ontwikkelen van een online academie zodat je zelf leert om alles uit social media en Pinterest te halen. Daarnaast kun je ons ook inschakelen om Instagram highlight covers en templates voor Instagram Stories te ontwerpen. 

    Daarnaast hebben we op dit moment al een toffe Instagram-cursus voor je klaarstaan. Volg onze Instagram cursus, zodat je meer leert over hoe je alles uit Instagram haalt.