fbpx

Hey! Ik ben Evelyne.

Goed doen. Voelt goed.

Halverwege 2017 besloot ik om mijn ondernemershart sneller te laten kloppen. Na een flinke burn-out gooide ik het roer helemaal om.

Er volgde een tijd van soul searching. Ik ging gericht op zoek naar wat mij echt gelukkig maakt en waar ik goed in ben. Ik ontdekte dat ik energie krijg door andere ondernemers te helpen om de verbinding met volgers op social media aan te gaan.

Wie ben ik?

Ik ben Evelyne. Ik studeerde een half jaar – een minor in journalistiek en politiek – aan de University of Helsinki. Hier ontdekte ik mijn liefde voor natuur, gezonde voeding, slow-travelling, minimalisme, slow-living en meditatie.

In Nederland studeerde ik International Communication and Media aan de Hogeschool Utrecht. Een studie gericht op marketing, media en communicatie.

Daarnaast vind ik (persoonlijke) ontwikkeling erg belangrijk – en dat is ook echt nodig in mijn vak. Ik volg daarom jaarlijks diverse verdiepingscursussen om meer te leren over online marketing.

social media interactie

This is why I love life

In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn hond Lucca (die is vernoemd naar de prachtige stad in Italië) aan de wandel. Ik woon samen met mijn vriend Thomas in Leusden.

Ik heb een abonnement op Storytel, Netflix en Picnic. Kortom: ik houd van bedrijven die het leven een stukje makkelijker maken, dit doen op een duurzame en innovatieve manier en mij mentaal uitdagen

Lucca
Groningen TravelGloss

I started to blog.

Om al mijn gedachtespinsels en liefde voor reizen vorm te geven, besloot ik naast mijn bedrijf een digitaal reisdagboek te maken.

TravelGloss is mijn reisplatform vol reistips om fit en betaalbaar te reizen. Ik vind namelijk dat het leven te kort is om niet op ontdekkingstocht te gaan.

Dit is trouwens gewoon in Nederland. In Groningen om precies te zijn, maar het doet mij heel erg denken aan Kopenhagen!

Waar ik je bij help

Mijn missie is bedrijven op een persoonlijke manier online te ondersteunen.

Ik neem social media uithanden door middel van social media management (laat dat maar aan deze expert over), maak Instagram highlight covers en organiseer Instagram cursussen zodat je meer kunt leren over hoe je zelf alles uit Instagram haalt.