fbpx

Heya! Ik ben Evelyne, 26 jaar en ik woon in het altijd groene Leusden. Dat ligt vlakbij Amersfoort. De stad die ik voor altijd in mijn hart heb gesloten, maar eind 2017 heb ingeruild voor een eigen stekkie.

Ik ben half Amersfoortse en half Canadese, maar voel mij eigenlijk meer Finse. Ik studeerde een half jaar – een minor in journalistiek en politiek – aan de University of Helsinki. Waar ik mijn liefde voor natuur, gezonde voeding, slow-travelling, minimalisme, slow-living en mediatie ontdekte. In Nederland studeerde ik voor een bachelor International Communication and Media aan de Hogeschool Utrecht.

#ThisIsWhyILoveLife

In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn hond Lucca (die is vernoemd naar de prachtige stad in ItaliĆ«) aan de wandel. Ik beheer een reisplatform waar ik schrijf over fit en betaalbaar reizen en run een blog over alles omtrent duurzaamheid, HSP, depressie en nog zoveel meer. Een persoonlijke uitlaatklep waar je ook zo nu en dan guilty pleasures – I LOVE FOOD – voorbij ziet komen, die mijn vriend dan weer mag proeven. Zo slecht nog niet toch?!

Ik heb een abonnement op Storytel, Netflix en Picnic. Ik houd van bedrijven die het leven een stukje makkelijker maken, op een duurzame manier en mij daarnaast ook mentaal en fysiek uitdagen

Waar mijn hart sneller van gaat kloppen

Mijn missie is ondernemingen op een persoonlijke manier online te ondersteunen. Dat doe ik door het schrijven van SEO blogs, het ontwikkelen van e-boeken, social media management, 1-op-1 social media coachingssessies, mijn Instagram cursus #WorkItOnInsta en nog zo veel meer.

Ik ben een creatieve content unicorn die graag het hele spectrum aan online marketing zou willen beheersen. Daarom blijf ik mezelf constant ontwikkelen om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Op zoek naar ondersteuning op het gebied van social media of content marketing? I am your girl! Vul hieronder het contactformulier in als je meer wilt weten!

Contactformulier