Gezond het nieuwe jaar in

Elk jaar heb ik weer nieuwe voornemens. Dit jaar is dat om gezond en fit het nieuwe jaar in te gaan. Omdat ik astma en obesitas heb, moet er echt wat gaan gebeuren. Want dat beinvloed mijn werk als ondernemer ook. Veel stress, slecht slapen en geen goed voedingspatroon zorgt er alleen maar voor dat ik minder goed functioneer. Daarom heb ik de hulp ingeschakeld van een coachingsprogramma: Personal Body Plan. Dit gaat mij helpen om meer structuur te brengen in mijn eetpatroon, mijn mindset en sportschema. Omdat ik thuis train, heb ik een aantal producten die voor mij onmisbaar zijn geworden. Lees je mee?

Foam roller

Wellicht heb je ze nog nooit gezien of erover gehoord. Maar dit product is voor mij echt heel fijn. Ik begin (en eindig soms ook) de training ermee. Een foam roller zorgt er namelijk voor dat je spieren in je benen losser komen, zodat je makkelijker je training doorloopt. Dit zijn mijn favoriete foam rollers.

Springtouw

Iets wat veel van ons vroeger deden: springen! Ook deze oefening zit in mijn thuis work-out. Het is zeker wel even zwaar, maar dan heb je ook wat! Het is een goede oefening om in jouw work-out op te nemen. Je ziet het niet voor niks heel veel boksers doen. Er is veel keuze op het gebied van springtouwen. Maar dit springtouw lijkt mij wel fijn.

Waterfles

Ik drink echt veel tijdens het sporten. En als je dan toch vaak gaat sporten, dan is een mooie drinkfles onmisbaar. Laat deze waterfles nou ook nog eens een thermofles zijn. Dus je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen tijdens een heerlijke wandeling in de natuur. I like it! Ik gebruik nu overigens een dopper, maar deze waterfles is echt mooi!

Sportkleding

Inkoppertje deze toch?! Niks is zo fijn als trainen in goede sportkleding. Ik vind het zelf belangrijk dat de kleding niet knelt, doorschijnt en dat het t-shirt niet te laag uitgesneden is. Ik train het liefste in Nike kleding. De producten gaan lang mee en ik voel mij er lekker in. Mijn favoriete sportlegging van dit moment is deze: Power Sportlegging.

Het lijkt mij leuk om vaker tips te geven over mindset, voeding en sporten in combinatie met het ondernemerschap. Wat zou jij hier over willen lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.