FAQ

Zo werkt #WorkItOnInsta

Vijf dagen lang post ik stories en foto’s via het Instagram account @WorkItOnInsta. Elke dag heeft een ander thema en zo leer je elk dag een nieuw onderwerp onder de knie te krijgen door middel van tips, challenges en een uitgebreid e-book.

Workitoninsta e-book

Moet ik beschikbaar zijn om de cursus van 4 t/m 8 maart te volgen?

Nee. Je kunt op elk moment dat jij wilt instromen. Alle foto’s en video’s staan dan al op het account. Je kunt alle tips en challenges tot en met 25 februari teruglezen en terugkijken.

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

De kaartverkoop blijft open tot en met 8 maart. Dan is het laatste moment dat je een kaartje kunt kopen en in kunt stromen om meer te leren over hoe jij Instagram kunt optimaliseren voor jouw bedrijf.

Wanneer word ik toegelaten tot het Instagram account?

Je wordt vanaf 4 maart toegelaten tot het account en kunt vanaf dan meedoen. Stroom je op een later moment in, dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk wordt toegelaten. Dit is vaak al binnen een paar uur.

Hoe meld ik me aan?

Je koopt hier een kaartje. Daarna krijg je een e-mail met meer informatie. Stuur een vriendschapsverzoek om het account van @WorkItOnInsta te volgen, zodat je toegang krijgt tot het privé-account.

Krijg ik persoonlijke begeleiding?

De cursus volg je tegelijkertijd met andere ondernemers. Je krijgt geen 1-op-1 begeleiding, maar omdat ik het belangrijk vind dat je echt wat leert, kun je mij alle specifieke vragen toesturen die je hebt. Deze zal ik met alle liefde beantwoorden!

Dit zeggen anderen over #WorkItOnInsta

“Evelyne de Jong, Bedankt voor je deskundigheid op het gebied van social media. Ook je cursus voor Instagram heb ik veel aan gehad. Duidelijk, accuraat en zeer bruikbaar in de praktijk. Zowel je instructiefilmpjes als je teksten (lessen) waren goed in elkaar gezet. Ik volg je nauwlettend bij nieuw materiaal. Keep up the good work.” – drs. Melda Müjde