fbpx

Social media strategie

Een social media strategie is een online roadmap waarmee je gaat bepalen hoe je jouw social media kanalen in gaat richten en hoe je je op deze platformen gaat uiten. Het is belangrijk om gestructureerd te werk te gaan, om erachter te komen welke doelen je wilt gaan behalen en om te onderzoeken op welke kanalen jouw (ideale) doelgroep zich bevindt.

Ik bepaal naar aanleiding van jouw doelen een social media strategie die je kunt gaan doorvoeren op jouw social media kanalen. Ik ontwikkel een strategie die haalbaar, concreet en goed onderbouwd is. Ik doe onderzoek naar verschillende aspecten die jou daarbij gaan helpen en breng advies uit naar aanleiding van mijn bevindingen.

Wat kun je verwachten van een social media strategie?

  • De strategie is haalbaar, concreet en goed onderbouwd.
  • Er is onderzoek gedaan naar jouw ideale volger en waar deze zich bevindt.
  • We bepalen samen jouw doelen die je wil gaan behalen op social media.
  • Je krijgt de social media strategie in PDF, zodat je het er altijd bij kunt pakken.

Een strategie kan veranderen zoals jouw doelen veranderen, maar houd er ook rekening mee dat social media kanalen veranderen. Ik raad daarom aan om eens in de zoveel tijd afhankelijk van jouw opgestelde doelen de social media strategie erbij te pakken en hem aan te scherpen. Dit kan maandelijks zijn, maar ook per kwartaal of per jaar. Dit zit niet bij de kosten inbegrepen.