Meer dan grenzeloos groeien met Instagram

Marketing hoeft niet ingewikkeld te zijn…
Voelt dat wel zo?

Weet je niet wat je moet posten?

Ben je onwijs veel tijd kwijt aan social media, maar haal je er niks uit?

Krijg je weinig reacties op jouw berichten?

Blijven je volgersaantallen al maanden hetzelfde?

Heb je het idee dat jouw account opgaat in de massa?

Ik ga je helpen!

Het ondernemersverhaal

Van veel ondernemers hoor je dat ze uit een ondernemersgezin komen. Dat is bij mij ook zo. Mijn moeder en zus hebben 3 horecazaken. Mijn broer kweekte ooit zeldzame vissen en mijn vader leert mensen de kunst van dansen op gevoel.

Voor mij was de switch naar het ondernemerschap een logische keuze. Maar, ik realiseer mij dat dat niet voor iedereen geldt. 

Ik ken de spanning die het ondernemerschap met zich meebrengt. Wat als je inkomsten achterblijven, terwijl je hard je best doet? Dan moet er iets veranderen!

Ik begon alweer 11 jaar geleden met mijn eerste bedrijf. Ik heb in die tijd heel veel bedrijven mogen helpen om grenzeloos te groeien. Wil jij dat ook?

Met Insta Succesvol duik jij in de wereld van social media. Ik leer je om de verbinding met volgers aan te gaan. Omdat social media (bijna geen) fysieke grenzen heeft, is mijn doel om jou met zoveel mogelijk mensen in contact te laten komen. Op een duurzame en authentieke manier. 

Join #InstaSuccesvol

Investeer in jouw bedrijf!

1e maand

strategie

In de eerste maand van het traject bepalen we jouw marketing strategie.

Dit doen we aan de hand van: de doelgroep, jouw business doelen, statistieken en het analyseren van jouw concurrenten. 

Dit is jouw fundament. Als je niet weet wat jouw strategie is, dan post je maar wat. Je kunt niet meten of je content scoort omdat je niet weet of het aansluit bij wat je wil uitstralen.

We kijken voornamelijk naar Instagram, maar trekken dit door naar andere kanalen. 

2e maand

content

Als je jouw strategie hebt opgezet, dan gaan we verder met content. 

Hoe laat je jouw content naadloos aansluiten bij wat jouw doelgroep interessant vindt? Maar ook wat voor content sluit er aan bij jouw bedrijf?

We gaan ook dieper in op inspiratie. Hoe zorg je voor content als de inspiratie op is? 

3e maand

interactie

In de derde en laatste maand gaan we een plan van aanpak bedenken. Hoe zorg jij ervoor dat je niet teveel tijd bezig bent met Instagram, maar wel interactie hebt met jouw volgers. 

Je verkoopt namelijk weinig als je geen contact onderhoudt met jouw volgers. Ik geef je tips en tricks hoe je zorgt dat je niet uren per dag met Instagram bezig bent, maar wel een duurzame relaties opbouwt met volgers.

Wil jij dit ook leren?

Resultaat
1e maand

We bouwen samen aan jouw marketing strategie. Aan het einde van de eerste maand heb je jouw strategie af en de rust zodat je weet waar je naar toe gaat werken op de korte en lange termijn.

Resultaat
2e maand

Aan de hand van een content kalender leer je hoe je content verzameld en publiceert, zodat je altijd genoeg inspiratie en content hebt. Je vergeet dus nooit meer iets te posten en hebt inspiratie genoeg om van social media een feestje te maken.

Resultaat
3e maand

Je krijgt een plan van aanpak om jouw strategie voort te zetten, zonder dat je daar uren per dag mee bezig bent. Hoe fijn is het dat je weet waar je aan toe bent, zonder dat je telkens weer opnieuw het wiel uit moet vinden?

Dit is wat je van mij kan verwachten

Veel ruimte voor vragen

"Ik heb het 1-op-1 traject #InstaSuccesvol van Evelyne gevolgd. Ze legt alles heel goed en duidelijk uit en nam echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Aan het begin van het traject had ik 467 volgers en aan het eind waren dat er 753! Deze cursus is echt een aanrader als je meer verdieping op het gebied van Instagram wilt."

Persoonlijk

"Even aanbevelen hoor.. Want Evelyne is super goed in wat ze doet. Een enthousiaste chick met het hart op de goede plek en megaveel kennis. Wat ik heel tof vond toen ik haar inschakelde om mijn social strategie op te zetten, is dat ze op letterlijke élke vraag die ik stelde een duidelijk en beknopt antwoord kon geven. Ik schreef het op en ging naar huis met een soort op maat gemaakt boekje van een paar pagina's met precies de pointers en antwoorden die ik zocht. Recommended!"

Veel geleerd

"Ik heb erg veel geleerd van Evelyne. Allemaal tips die ik direct toe kon passen. Het mooie vind ik ook dat ze heel toegankelijk is en altijd bereid om antwoord op een vraag te geven!"

Out of the Box

"Prettig in haar communicatie, geeft praktische tips. En maakt haar tips en adviezen erg concreet met voorbeelden. Soms heb je het juist nodig om "out of the box" te denken. Evelyne kan daar wat betreft Sociale Media goed mee helpen. De tips maken dat ik net even die extra draai aan mijn Sociale Media kan geven zodat het er nóg professioneler uit ziet! Bedankt voor alle tips en adviezen Evelyne De Jong."

Praktische tips

"Door een half uurtjes advies raakte ik al helemaal geïnspireerd! Ook de tips waren erg praktisch, waardoor ik meteen aan de slag kon gaan met het stappenplan. Een aanrader!"

Gerichtere content

"Evelyne schreef voor De Stad Speelt een helder document met snelle en handige tips voor onze social media. Ze heeft ons geïnspireerd om andere en gerichtere content te maken. Om meer mensen te bereiken en meer interactie te stimuleren. Dank Evelyne!"

Deskundig

"Evelyne is deskundig op het gebied van LinkedIn en heeft mij aan de hand genomen met hoe ik dit kan inzetten voor mijn onderneming. Ze neemt de tijd om alles uit te leggen en is daarna ook bereikbaar om feedback te geven. Naast nieuwe informatie, wordt er ook meegedacht met hoe je deze informatie kunt implementeren waardoor je er eigenlijk gelijk mee aan de gang kan. Top dit dus!"

Waardevol

"Evelyne heeft me super goed geholpen met nieuwe ideeën en een praktische aanpak om mijn online zichtbaarheid te vergroten. Ook haar aanvullende ondernemersnetwerk binnen social media maakt haar heel waardevol om mee te werken."

Persoonlijk

"Onlangs een super fijn gesprek gehad, zodat ik weer gemotiveerd ben geraakt om meer met mijn Social Media te doen. De tips waren lekker praktisch, dus ik ben dezelfde dag nog aan de slag gegaan om wat dingen aan te passen en toe te passen. Na het gesprek ontving ik nog een 'persoonlijke guide' (echt heel tof vormgegeven, dus een hoge 'hebben, hebben!' factor en instant happiness), met nog meer tips, waar ik binnenkort ook zeker mee aan de slag ga. Zin in!"

Social media hulp is onderweg...

Insta Succesvol Traject

Meer dan grenzeloos Groeien met Instagram

499,-exclusief btw
  • Duur traject 3 maanden
  • 1-op-1 begeleiding
  • Elke maand 2 videocalls (6 in totaal)
  • WhatsApp ondersteuning je mag alles vragen wat je wil
  • Betaling in termijnen 1 / 2 of 3 termijnen