fbpx

Grenzeloos groeien met Instagram

Instagram hoeft niet ingewikkeld te zijn…
Voelt dat voor jou zo?

Ik weet niet wat ik moet posten…

Ik ben veel tijd kwijt aan Instagram, maar haal er niks uit…

Mijn volgersaantallen blijven al maanden hetzelfde…

Mijn doelgroep weet mij via Instagram niet goed te vinden…

Samen groei je sneller dan alleen

Van veel ondernemers hoor je dat ze uit een ondernemersgezin komen. Dat is bij mij ook zo. Mijn moeder en zus hebben bij elkaar 3 horecazaken. Mijn broer kweekte ooit zeldzame vissen en mijn vader leert mensen de kunst van dansen op gevoel.

Voor mij was de switch naar het ondernemerschap zo gemaakt. Toch koos ik een andere richting dan mijn familie. 

Social media is altijd mijn cup of tea geweest en daarom heb ik Social Media Interactie (SMI) opgericht.

Ik ronde de studie International Communication and Media af, volgde een minor journalistiek en politicologie aan de University of Helsinki, deed mee aan een honoursprogramma en bleef ondertussen ondernemen.

Ondertussen onderneem ik al meer dan 10 jaar. Op dit moment werk ik o.a. als freelance content marketeer voor een miljoenenbedrijf

Met Insta Succesvol duik jij in de wereld van social media. Zo leer ik je om de verbinding met volgers op social media aan te gaan. Omdat social media (bijna geen) fysieke grenzen heeft, is mijn doel om met zoveel mogelijk mensen in contact te komen. Op een duurzame en authentieke manier.  

Join #InstaSuccesvol

Investeer in jouw bedrijf!

1e maand

strategie

In de eerste maand van het traject bepalen we jouw strategie.

Dit doen we aan de hand van: de doelgroep, jouw business doelen, statistieken en het analyseren van jouw concurrenten. 

Dit is jouw fundament. Als je niet weet wat jouw strategie is, dan post je maar wat. Je kunt niet meten of je content scoort omdat je niet weet of het aansluit bij wat je wil uitstralen.

2e maand

content

Als je jouw strategie hebt opgezet, dan gaan we verder met content. 

Hoe laat je jouw content naadloos aansluiten bij wat jouw doelgroep interessant vindt? Maar ook wat voor content sluit er aan bij jouw bedrijf?

We gaan ook dieper in op inspiratie. Hoe zorg je voor content als de inspiratie op is? 

3e maand

interactie

In de derde en laatste maand gaan we een plan van aanpak bedenken. Hoe zorg jij ervoor dat je niet teveel tijd bezig bent met Instagram, maar wel interactie hebt met jouw volgers. 

Je verkoopt namelijk weinig als je geen contact onderhoudt met jouw volgers. Ik geef je tips en tricks hoe je zorgt dat je niet uren per dag met Instagram bezig bent, maar wel een duurzame relaties opbouwt met volgers.

Wil jij dit ook leren?

Resultaat
1e maand

Je bouwt samen met mij aan jouw strategie. Aan het einde van de eerste maand heb je jouw strategie af en kun je daar verder op bouwen.

Resultaat
2e maand

Aan de hand van een content kalender leer je hoe je content verzameld en publiceert, zodat je altijd genoeg inspiratie en content hebt. 

Resultaat
3e maand

Je krijgt een plan van aanpak om jouw strategie voort te zetten, zonder dat je daar uren per dag mee bezig bent. 

Ontdek wat anderen zeggen

Out of the Box

"Prettig in haar communicatie, geeft praktische tips. En maakt haar tips en adviezen erg concreet met voorbeelden. Soms heb je het juist nodig om "out of the box" te denken. Evelyne kan daar wat betreft Sociale Media goed mee helpen. De tips maken dat ik net even die extra draai aan mijn Sociale Media kan geven zodat het er nóg professioneler uit ziet! Bedankt voor alle tips en adviezen Evelyne De Jong."

Praktische tips

"Door een half uurtjes advies raakte ik al helemaal geïnspireerd! Ook de tips waren erg praktisch, waardoor ik meteen aan de slag kon gaan met het stappenplan. Een aanrader!"

Gerichtere content

"Evelyne schreef voor De Stad Speelt een helder document met snelle en handige tips voor onze social media. Ze heeft ons geïnspireerd om andere en gerichtere content te maken. Om meer mensen te bereiken en meer interactie te stimuleren. Dank Evelyne!"

Social media hulp is onderweg...

Insta Succesvol Traject

Grenzeloos Groeien met Instagram

499,-exclusief btw
  • Duur traject 3 maanden
  • Groepscoaching (max 5)
  • Elke maand 2 videocalls
  • WhatsApp ondersteuning speciale groep om elkaar te helpen
  • Betaling in termijnen 1 / 2 of 3 termijnen