Grenzeloos groeien met Instagram.
Ook zonder ervaring!

Instagram hack

1-op-1 Instagram coaching

Als ondernemer kun je niet meer zonder social media. Om je bedrijf op te bouwen, een community van gelijkgestemden te creëren en om in contact te komen met potentiële klanten.

Er zijn veel platformen en nog meer functies om te benutten. Je hebt vast weleens gehoord van het algoritme, Stories en Reels, maar geen idee hoe het werkt. Wat nu?

Niet getreurd, jij bent niet de enige die zich zo voelt!

Herkenbaar?

Ik ben voor mijn gevoel veel tijd kwijt aan social media, maar ik zie geen resultaten.

Ik twijfel over mijn teksten, foto’s en video’s en of ik ze wel moet publiceren. 

Ik krijg weinig terugkoppeling van volgers en ondanks alle moeite blijven mijn volgersaantallen hetzelfde.

Het voelt soms alsof ik niks van online marketing snap en ik voel mij daardoor overweldigt.

Al mijn concurrenten lijken het beter te doen en daardoor gaat mijn account op in de massa.

Al 12 jaar ondernemer

Mijn ondernemersverhaal begint in hartje Amersfoort bij mijn familie. Mijn zus heeft drie succesvolle horecazaken en mijn vader is een gepassioneerde dansleraar. Toen ik besloot om ondernemer te worden, was het voor mijn familie geen verrassing.

Ik weet hoe spannend en uitdagend het ondernemerschap kan zijn. Je doet je best, maar dat vertaalt zich niet altijd naar een goed inkomen. Misschien denk je na over stoppen vanwege de onzekerheid. Dan is het tijd voor verandering.

Met Insta Succesvol duik ik samen met jou in de wereld van social media en help ik je om de verbinding aan te gaan met je volgers.

Het doel van de Instagram coaching is om jouw onderneming te laten groeien op een duurzame en authentieke manier. Wil jij ook de wereld van social media ontdekken?

Join #InstaSuccesvol

Investeer je in jouw bedrijf met Instagram coaching?
Dit kan je verwachten.

1e maand

strategie

In de eerste maand van het traject bepalen we jouw marketingstrategie aan de hand van: 

jouw doelgroep 

✓ de bedrijfsdoelen

statistieken

het analyseren van jouw concurrenten

Dit wordt de basis waardoor het makkelijker wordt om teksten, foto’s en video’s te creëren. Dit heb jij nodig om te gaan groeien.

We richten ons op Instagram, maar trekken jouw strategie door naar andere kanalen. Ik neem ook je website/webshop onder de loep en geef je verbetertips.

2e maand

materiaal

Tijdens deze maand in het Instagram coaching traject zetten we de strategie om naar content.

Niet alleen beantwoorden we vragen als ‘hoe laat je jouw content naadloos aansluiten bij wat jouw doelgroep interessant vindt?’ en ‘welke content sluit er aan bij jouw bedrijf?’. 

We gaan ook kijken naar het opzetten van kaders voor de momenten dat je niet weet wat je moet posten. Zo heb je altijd handvatten om snel content te creëren. 

3e maand

verbinding

In de laatste maand gaan we een plan van aanpak samenstellen om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Hoe zorg jij ervoor dat je niet teveel tijd besteedt aan Instagram, maar wel een connectie maakt met jouw volgers.

Contact met volgers is het belangrijkste onderdeel om verkopen te genereren via Instagram. Zonder contact, geen verkoop. Ik geef je daarom tips en tricks hoe je, zonder teveel uren te besteden, duurzame relaties opbouwt met volgers.

Wil jij dit ook leren?

Het resultaat van jouw deelname

✓ Je hebt geen writersblock meer door een gedegen strategie en content planning

✓ Je bent veel minder uren bezig met creëren en verbinden

✓ Je hebt inspiratie genoeg om van social media een feestje te maken en bouwt duurzame (klant)relaties op

Dit zeggen anderen over mijn trajecten

Veel ruimte voor vragen

"Ik heb het 1-op-1 traject #InstaSuccesvol van Evelyne gevolgd. Ze legt alles heel goed en duidelijk uit en nam echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Aan het begin van het traject had ik 467 volgers en aan het eind waren dat er 753! Deze cursus is echt een aanrader als je meer verdieping op het gebied van Instagram wilt."

Persoonlijk

"Even aanbevelen hoor.. Want Evelyne is super goed in wat ze doet. Een enthousiaste chick met het hart op de goede plek en megaveel kennis. Wat ik heel tof vond toen ik haar inschakelde om mijn social strategie op te zetten, is dat ze op letterlijke élke vraag die ik stelde een duidelijk en beknopt antwoord kon geven. Ik schreef het op en ging naar huis met een soort op maat gemaakt boekje van een paar pagina's met precies de pointers en antwoorden die ik zocht. Recommended!"

Veel geleerd

"Ik heb erg veel geleerd van Evelyne. Allemaal tips die ik direct toe kon passen. Het mooie vind ik ook dat ze heel toegankelijk is en altijd bereid om antwoord op een vraag te geven!"

Out of the Box

"Prettig in haar communicatie, geeft praktische tips. En maakt haar tips en adviezen erg concreet met voorbeelden. Soms heb je het juist nodig om "out of the box" te denken. Evelyne kan daar wat betreft Sociale Media goed mee helpen. De tips maken dat ik net even die extra draai aan mijn Sociale Media kan geven zodat het er nóg professioneler uit ziet! Bedankt voor alle tips en adviezen Evelyne De Jong."
Jildau Sybesma
Virtueel assistent

Praktische tips

"Door een half uurtjes advies raakte ik al helemaal geïnspireerd! Ook de tips waren erg praktisch, waardoor ik meteen aan de slag kon gaan met het stappenplan. Een aanrader!"

Gerichtere content

"Evelyne schreef voor De Stad Speelt een helder document met snelle en handige tips voor onze social media. Ze heeft ons geïnspireerd om andere en gerichtere content te maken. Om meer mensen te bereiken en meer interactie te stimuleren. Dank Evelyne!"

Deskundig

"Evelyne is deskundig op het gebied van LinkedIn en heeft mij aan de hand genomen met hoe ik dit kan inzetten voor mijn onderneming. Ze neemt de tijd om alles uit te leggen en is daarna ook bereikbaar om feedback te geven. Naast nieuwe informatie, wordt er ook meegedacht met hoe je deze informatie kunt implementeren waardoor je er eigenlijk gelijk mee aan de gang kan. Top dit dus!"

Waardevol

"Evelyne heeft me super goed geholpen met nieuwe ideeën en een praktische aanpak om mijn online zichtbaarheid te vergroten. Ook haar aanvullende ondernemersnetwerk binnen social media maakt haar heel waardevol om mee te werken."

Persoonlijk

"Onlangs een super fijn gesprek gehad, zodat ik weer gemotiveerd ben geraakt om meer met mijn Social Media te doen. De tips waren lekker praktisch, dus ik ben dezelfde dag nog aan de slag gegaan om wat dingen aan te passen en toe te passen. Na het gesprek ontving ik nog een 'persoonlijke guide' (echt heel tof vormgegeven, dus een hoge 'hebben, hebben!' factor en instant happiness), met nog meer tips, waar ik binnenkort ook zeker mee aan de slag ga. Zin in!"

Social media hulp is onderweg...

Insta Succesvol Traject

Meer dan grenzeloos Groeien met Instagram

599,-inclusief btw
  • Duur traject 3 maanden
  • 1-op-1 begeleiding
  • Elke maand 1 videocall (3 in totaal)
  • WhatsApp ondersteuning je mag alles vragen wat je wil
  • Betaling in termijnen 1 - 6 termijnen