Meer verkopen via Instagram met Instagram shopping

Wil jij meer verkopen via Instagram? 

Maar wordt jouw account telkens afgewezen?

Of heb je nog geen Instagram shop en wil je deze laten instellen?

Ik ga je helpen!

Instagram shop instellen

Waarom Instagram shopping?

Instagram gebruikers raken graag geïnspireerd op Instagram en ontdekken dan ook wat jij te bieden hebt.

Met een Instagram en Facebook shop heb jij een online etalage waarin jij jouw producten presenteert. Je maakt het jouw volgers makkelijk, doordat ze meteen vanuit Instagram (of Facebook) door kunnen gaan om jouw producten te bestellen.

Maak kopen en verkopen makkelijk

Voldoe jij aan deze criteria?

1. Ik verkoop fysieke producten (denk aan sieraden, cadeauboxen, sportartikelen)

2. Ik heb een website

3. Voor elk product heb ik een eigen productpagina (url) op mijn website

4. Ik ben actief op Instagram en Facebook

5. Mijn bedrijf is ingeschreven bij de KvK

Lite
Pakket

Je hebt al een Facebook shop ingesteld en wil dat jouw Instagram shop wordt goedgekeurd.

Dit pakket moet je hebben als jouw Instagram shop verzoek keer op keer afgewezen wordt. 

Ik help je om jouw Instagram shop goedgekeurd te krijgen.

€249 euro exclusief btw

Exclusief
Pakket

Je hebt nog geen Instagram shop en je wil dat jouw producten ook op Instagram gaat shinen.

Ik zorg ervoor dat jouw Instagram shop goedgekeurd wordt en stel een basic shop voor je in, zodat je bezoekers een fijnere shopervaring hebben. 

Voor de ultieme shopervaring kijk ik naar jouw bestsellers en laat ik waar mogelijk jouw huisstijl terugkomen. 

 

€300 euro exclusief btw

Uitgebreid
Pakket

Je hebt nog geen Instagram shop, maar wil je zeker weten dat alles goed staat ingesteld?

Ik zorg ervoor dat jouw Instagram shop goedgekeurd wordt en stel een basic shop voor je in, zodat je bezoekers een fijnere shopervaring hebben. 

Daarnaast optimaliseer ik jouw Instagram biografie en geef ik je een lijst met tips hoe jij meer verkoopt via Instagram. 

€399 euro exclusief btw

Dit is wat je van mij kan verwachten

Persoonlijk

"Even aanbevelen hoor.. Want Evelyne is super goed in wat ze doet. Een enthousiaste chick met het hart op de goede plek en megaveel kennis. Wat ik heel tof vond toen ik haar inschakelde om mijn social strategie op te zetten, is dat ze op letterlijke élke vraag die ik stelde een duidelijk en beknopt antwoord kon geven. Ik schreef het op en ging naar huis met een soort op maat gemaakt boekje van een paar pagina's met precies de pointers en antwoorden die ik zocht. Recommended!"

Veel geleerd

"Ik heb erg veel geleerd van Evelyne. Allemaal tips die ik direct toe kon passen. Het mooie vind ik ook dat ze heel toegankelijk is en altijd bereid om antwoord op een vraag te geven!"

Out of the Box

"Prettig in haar communicatie, geeft praktische tips. En maakt haar tips en adviezen erg concreet met voorbeelden. Soms heb je het juist nodig om "out of the box" te denken. Evelyne kan daar wat betreft Sociale Media goed mee helpen. De tips maken dat ik net even die extra draai aan mijn Sociale Media kan geven zodat het er nóg professioneler uit ziet! Bedankt voor alle tips en adviezen Evelyne De Jong."
Jildau Sybesma
Virtueel assistent

Praktische tips

"Door een half uurtjes advies raakte ik al helemaal geïnspireerd! Ook de tips waren erg praktisch, waardoor ik meteen aan de slag kon gaan met het stappenplan. Een aanrader!"

Gerichtere content

"Evelyne schreef voor De Stad Speelt een helder document met snelle en handige tips voor onze social media. Ze heeft ons geïnspireerd om andere en gerichtere content te maken. Om meer mensen te bereiken en meer interactie te stimuleren. Dank Evelyne!"

Persoonlijk

"Onlangs een super fijn gesprek gehad, zodat ik weer gemotiveerd ben geraakt om meer met mijn Social Media te doen. De tips waren lekker praktisch, dus ik ben dezelfde dag nog aan de slag gegaan om wat dingen aan te passen en toe te passen. Na het gesprek ontving ik nog een 'persoonlijke guide' (echt heel tof vormgegeven, dus een hoge 'hebben, hebben!' factor en instant happiness), met nog meer tips, waar ik binnenkort ook zeker mee aan de slag ga. Zin in!"

Laat jouw Instagram shop instellen

Niet zeker welk pakket voor jou geschikt is of een andere vraag?