fbpx

Diensten

Social Media Interactie heeft diverse diensten om jouw bedrijf online zichtbaar te maken.

Social media strategie

Voordat je aan de slag gaat om jouw bedrijf online te profileren, is het verstandig om een strategie te bepalen. Ik vind het belangrijk om te horen wat jouw doelen zijn en hoe we die kunnen gaan realiseren. Het ontwikkelen van een strategie die haalbaar, concreet en goed onderbouwd is, daar sta ik voor!

Ik begin met onderzoek naar jouw bedrijf. Wie is jouw doelgroep (ideale klant), welke Social Media kanalen gaan we gebruiken om jouw ideale klant te bereiken en hoe geven we een consistent, betrouwbaar en realistisch beeld van jouw bedrijf in de online wereld. Hoe zorgen we voor interactie op jouw kanalen en hoe maken we van volgers klanten? Ik denk graag met je mee over de online uitstraling van jouw bedrijf.

Ga aan de slag met een strategie!

Social media beheer 

Worstel je met maken van berichten op Facebook, Instagram of andere social media kanalen? Heb je weinig tijd om de social media kanalen bij te werken? Wil je dat de interactie op jouw social media kanalen gaat groeien? Ik neem graag het social media beheer voor je uit handen en analyseer voor jou de resultaten.

Lees hier wat ik voor je kan betekenen!

Content marketing

Hoe zorg je ervoor dat je teksten schrijft die jouw ideale klant aanspreken? Ik geef je graag advies over hoe je een sterke blog schrijft. Laat je het liever aan mij over? Dat kan natuurlijk ook!

Zeg het met een blog! 

Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden en prijzen.