fbpx

Blog

Hoe schrijf je inspirerende captions op Instagram?

Hoe schrijf je inspirerende captions op Instagram?

Een goede caption (begeleidende tekst) onder jouw afbeelding is belangrijk, want dit is dé plek waar je verbindt met je volgers. Je hebt zelf de vrijheid om het zo creatief mogelijk in te delen, maar die vrijheid kan je misschien ook wel duizelen: waar doe je nou goed aan? Wij helpen je graag op weg om een inspirerende Instagram caption te schrijven die je volgers écht gaan lezen! Hoe? Lees snel verder.

(meer…)
Zichtbaarheid vergroten ondernemers

Zo vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf door social media

Nieuwe klanten aantrekken doe je vandaag de dag niet meer via een advertentie in de krant. Maar hoe kom je dan aan nieuwe klanten en vergroot je de zichtbaarheid van je onderneming? Een onmisbaar antwoord op deze vraag is social media. Instagram voor je bedrijf inzetten is dé nieuwe manier om klanten te vinden en te binden aan je merk. Je bereik vergoten via social media platforms als Facebook, Instagram en LinkedIn, vraagt om een goede strategie. Hier komen vijf tips hoe je hier concreet mee aan de slag gaat!

(meer…)
9 meest gemaakte fouten Instagram

9 meest gemaakte fouten op Instagram

Ik weet nog heel goed dat ik in het gymlokaal stond. Nu alweer 13 jaar geleden. De les was net begonnen en de muziek vulde de stilte in de ruimte die nog rook naar het zweet van de vorige leerlingen. We zouden dat jaar op uitwisseling gaan naar Canada en daarom had ik Facebook nodig. Dat was het tenslotte het communicatiemiddel om in contact te komen met mijn uitwisselingsstudent. Sinds die tijd heb ik mij heel erg verdiept in alle socialmediakanalen en er een uitdaging van gemaakt om ze allemaal zo goed mogelijk te beheersen. Vandaar dat ik je graag toelicht wat de 9 meest gemaakte fouten op Instagram zijn, want op die manier kun jij ook meer uit het platform halen.

Lees verder