fbpx

Blog

9 meest gemaakte fouten Instagram

9 meest gemaakte fouten op Instagram

Ik weet nog heel goed dat ik in het gymlokaal stond. Nu alweer 13 jaar geleden. De les was net begonnen en de muziek vulde de stilte in de ruimte die nog rook naar het zweet van de vorige leerlingen. We zouden dat jaar op uitwisseling gaan naar Canada en daarom had ik Facebook nodig. Dat was het tenslotte het communicatiemiddel om in contact te komen met mijn uitwisselingsstudent. Sinds die tijd heb ik mij heel erg verdiept in alle socialmediakanalen en er een uitdaging van gemaakt om ze allemaal zo goed mogelijk te beheersen. Vandaar dat ik je graag toelicht wat de 9 meest gemaakte fouten op Instagram zijn, want op die manier kun jij ook meer uit het platform halen.

Lees verder
Instagram shopping instellen social media interactie

Instagram shopping instellen? Zo doe je dat!

Steeds meer bedrijven bieden producten aan via Instagram. Ideaal, want Instagram is eigenlijk een grote catalogus gevuld met mooie plaatjes en toffe producten. Open je Instagram dan kun je de leukste sieraden, schoenen en make-up kopen. Naast dat je jouw producten via foto’s en video’s onder de aandacht brengt, kunnen Instagram gebruikers ook via jouw berichten shoppen. Heeft jouw bedrijf nog geen Instagram shopping? In deze blog vertel ik alles over hoe je Instagram shopping instelt.

Lees verder
Facebook-trends-marketing-tips-2019-socialmediainteractie.nl

Facebook trends: marketing tips voor 2019

Misschien heb jij dit gevoel ook wel? Hoe relevant is Facebook nog anno 2019? Ik merk dat ik het platform steeds minder gebruik. Er wordt minder kwalitatieve content gepost die ik interessant vind en ik ben daardoor minder actief op Facebook. Vragen die mij momenteel dan ook bezig houden zijn: wat zijn de huidige Facebook trends? En hoe bereik ik mijn fans oftewel waar moet ik mij op focussen komend jaar voor mijn klanten en voor mijn eigen bedrijf.

(meer…)
copywriting voor Houseyourbrands

Houseyourbrands

Houseyourbrands is een commerciële partner voor merken, markten en retailers in de interieur- en lifestyle branche. Ze helpen merken onder andere door de juiste basis van een merk te creëren en zichtbaarheid voor deze merken te creëren. Houseyourbrands heeft een aantal eigen merken (Lodsh, Maison Zeal en At Home With Marieke) waarvoor ze de ontwikkeling, productie en verkoop zelf doen en daarnaast zijn ze agent van merken Pomax en Miloo, twee buitenlandse interieur partijen. (meer…)